Modo Hockey

Sportchefen: Inte vad vi behövde

Modo Hockeys sportchef Fredrik Andersson är av naturliga skäl nedstämd över det faktum att Per-Åge Skröder är skadad och missar Modos jakt på SM-slutspelet.
– Det här var definitivt inget vi behövde. Det är klart att hans skada påverkar oss, säger Fredrik Andersson.

Rutinerade målskyttar som kliver fram när det som bäst behövs. Till den skaran tillhör Per-Åge Skröder och att han inte längre finns tillgänglig, när Modo ska göra sitt yttersta för att nå slutspelet, är ett stort slag för ö-viksklubben.
– Jag och Per-Åge ska ha ett telefonsnack i kväll och då får jag upptadera mig på situationen. Han är skadad och jag räknar med att uppgifterna stämmer; det vill säga att han inte är spelduglig på flera veckor och sannolikt missar resten av säsongen, säger Fredrik Andersson.
Tiden för att skaffa förstärkningar har tickat ut, vilket innebär att det inte finns några möjligheter för Modo att ersätta Per-Åge Skröder med någon annan spelare.
– Det enda vi kan göra är att acceptera läget och göra allt så noggrant och bra som möjligt. När han kommer hem har jag ingen aning om, men vad jag förstått får han bra vård därborta.

Publicerat